Je to za námi

29.09.2014 16:37

Tak je to za námi, víme vítězů, víme větších vítězů a víme největších vítězů ... protože poražencýh u nás není :-) Ještě jednou všem gratuluji, výsledky jsou již na svém místě, postupně budu přidávat i odkazy na vaše fotky.
Soutěž o nejzbytečnější věc vyhrála Janča Přibylová, která se skleněnou vánoční špicí ve tvaru sněhuláka byla opravdu nepřekonatelná :-D Ovšem zajímavých věcí tu bylo vícero - od záchodové štětky, nočníku, či záchodového prkénka až po kulmu, lodičky, televizní ovladač ... nasmáli jsme se u toho dosti a myslím, že příští rok vymyslíme něco obdobného :-)
Hrdinů treku bylo tentokráte několik - nutno zmínit Jardu Netika a jeho Barču, která odšlapala střední trasu ve svých 13ti letech! Babča jedna šikovná :-) Také je třeba zmínit nejmladšího účastníka Vojtu, který se tedy celou střední trasu nesl ... o to větší obdiv patří Marti Nýčové, která dobrovolně nesla po 23,5 km nejen batoh, ale zepředu i malého Vojtíška!!! Klobouk dolů!!! Dalšími hrdiny na střední trase jsou naši juniorští trekaři - kluci Bolehovští Ráďa a Péťa, kteří trasu odšlapali poctivě po svých! Gratulace kluci!!! Nu a střední trasa má ještě jednu hrdinku dne ... Áňu Vorlíčkovou. Prověřila nás, zda jsme správně připraveni na úrazy na trase a zapsala se tak jako první úraz na Pojizeřím. Vše jsme zvládli na jedničku a přejeme brzké uzdravení.
Dlouhá trasa u choďáků měla také svých hrdinů a to v podobě Káti Holubové, hluboce se klaním! A nutno zmínit také Dědka, Vaška Renčína a Rendu Kazdu, kteří dokazují, že na dvacet se člověk může cítit pořád! Všichni jste borci největší a patří vám náš veliký obdiv.
Nu zakončeme optimisticky a AHOJ NA DALŠÍM ROČNÍKU